Hoe werkt het

Toren uurwerk

Hoe werkt het

Het aanvragen van een taxatie is makkelijk. Upload een aantal foto’s van uw taxatieobject, vermeld de afmetingen en kies de taxatierubriek

U kunt een persoonlijk account aanmaken. Dat hoeft niet. Een persoonlijk account is nodig als u een tegoed aankoopt voor meerdere taxaties maar deze niet direct gebruikt. Het aangekochte tegoed wordt op uw account bewaard en kent geen einddatum. Taxatierapporten van afgeronde taxatieaanvragen blijven op uw account bewaard.

Maakt u geen account aan dan hoeft u alleen uw naam en e-mail adres achter te laten zodat wij het taxatierapport aan u kunnen mailen.

De betaling van uw taxatieaanvraag kan via verschillende veilige betaalmethoden. Na betaling gaat onze taxateur voor u aan de slag en ontvangt u binnen 2 tot 3 werkdagen het taxatierapport per e-mail.

Hoe werkt het

Upload foto's

Upload een aantal scherpe en duidelijke foto’s van uw taxatieobject. Fotografeer ook merken, signaturen of bijzondere details. Vermeld de afmetingen en andere nuttige informatie.

Laat uw gegevens achter

Maak een persoonlijk account aan of laat alleen uw e-mail adres achter zodat wij het taxatierapport aan u kunnen mailen.

Betaal uw taxatie

Onze taxateur gaat voor u aan het werk. Binnen 2 tot 3 werkdagen ontvangt u het taxatierapport via e-mail.

Start nu een online taxatie
of bekijk onze prijzen